Budgetkonto

Der er en række forskellige udgifter, der går igen i vores privatøkonomi. I vores budget er der fx renteudgifter. Og der er en del områder, hvor vi kan spare nogle slanter. Her er nogle gode tricks, som du kan benytte kvit og frit.

Den sikreste metode for danskerne at blive ved muffen på, er gennem en pensionsordning. Det fremførte en fag mand for længe side. For den jævne dansker er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive stenrig på. Så man bør gennemtænke, at sætte dig ind i alderspension, med de gunstige muligheder, der findes i din alderspension.

Forsikringer er det man erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dækninger. Du skal overveje dine reelle behov og ikke gøre som andre. Der er højst sandsynligt forsikringer, du nok ikke behøver og som du godt kan være foruden. Det er en vurderet risiko, du må medtage. Bagefter du har fravalgt, så gælder det om at barbere dine forsikringsdækninger ned på et lavt niveau. Skal din fritidshus forsikring udelukkende dække fx 170.000 dkk eller kan du leve med en selvbetaling på 6.000 kroner, hvis dit rækkehus nedbrænder til grunden?

Budgetkonto
Din bank er også et sted, hvor der ofte er gode penge at spare. Forskellen mellem de dyreste og de mest lavprisede pengeinstitutter er gigantisk. Vi snakker om, op imod 4.100 kroner per måned for en gennemsnitlig famillie og boliglån. Lån til køb af hus er det største isolerede køb, som man møder. Mange lån er i det hele taget den ting man skal være opmærksom på, når du vil tune din privatøkonomi. Et er renteudgifter, men også handelskursen er vigtig. Omlægning af lån er det, som kan optimere din private økonomi. Den vigtigste parameter er udskydelse af lån. Lån kan forbindes med med accelleration af tid. Hvis man kan vente med lån fx. 1 år med at låne og i stedet spare ligesvarende op i perioden, så får du både nedbragt din gæld, men også dine renteudgifter.

Er du med hos den rette fagforening, så får du mulighed for at få en stribe medlemsfordele. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er nemme at spare på en af de billige fagforeninger. Nogle personer har tvunget fagforeningsvalg igennem lønaftalen. Men du kan vælge kun at nøjes med en af de billige a-kasser. Fagforeninger kan assistere dig med forsikringer og sundhed – så tænk over om det er pengene værd at spare pengene, hvis du har oplever fx smerter.

På den anden side, så kan du altid søge et marketing job, som er noget nemmere at få fat i når du søger de rigtige steder – fx bureaubureau.dk.

Succes, Business Kvinde, Karriere, Hoppe, Risiko, NÃ¥

Mad er det område i din privat økonomi, som konstituerer den absolut største del. Hvor nogle kan overleve for et spartansk rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, som spenderer store summer på for eksempel dyr take-away. Et er hvis du køber mad ude i byen på enten hotel eller grillbiks – men den rigtig store byrde er det mad du køber og steger hjemme. I dette tilfælde er der det klassiske madindkøb i supermarkedet, som man slæber hjem. Desværre er vi skydeskive for impulsindkøb, som resulterer i at indkøbssedlen løber løbsk. Et råd er, at du køber dine madvarer via nettet, på det voksende antal online supermarkeder. Hos et online supermarked kan man både shoppe de daglige indkøb, men samtidig også de spændende innovative sortiment af måltider i kasser.

Du skal altså efterse dine forbrug, så du nedskærer indenfor alle nicher af din husøkonomi. Således kan du slutte med at være i besiddelse af et langt sjovere slutbeløb til de sjove ting i dig hverdag. Mange tak fordi du læste denne side.