Forsikringsselskaber

Der er mange forskellige udgifter, der findes i det danske folks privatøkonomi. I vores driftsbudget er der feks. rejser. Men der er en del steder, hvor vi kan spare nemme penge. Her er nogle gode tricks, som du kan tilgå uden at betale.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive stenrig på, er ved hjælp af en pensionsopsparing. Det postulerede en fag person nøgternt. For os er det normalt den mest plausible metode at blive millionærer på. Så man bør gennemtænke, at sætte dig mere ind i pension, med de rige muligheder, der er i din private pension.

Forsikringsdækninger er det vi bestiller i håbet om, aldrig at få brug for dækninger. Du skal overveje dine reelle behov og ikke gøre som andre. Der er forsikringsdækninger, du reelt ikke har brug for eller som du godt kan leve uden – også selv om mange forsikringsselskaber maler fanden på væggen og tordner dommedagprofetier over din fremtid.. Det er en vurderet risiko, du må tage. Når du har udelukket, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned til et minimalt niveau. Skal din indboforsikring udelukkende forsikre feks. 55.000 kr og/eller kan du leve med en egenbetaling på 16.000 dkk, hvis lejlighed nedbrænder ?

Banker er også en udgiftpost, hvor der er gode penge at hente. Differencen mellem de dyreste og de billige banker er større end du tror. Vi taler om, op imod 2.700 kr pr. md. for en normal kerne familie + real kredit. Lån til køb af rækkehus er det største enkelte køb, som mange har i sit liv. Forbrugslån er stor stil noget du bør være opmærksom på, når du vil fintune din privat økonomi. En ting er renteudgifterne, men også handlekursen er betydelig. Låneomlægning er noget, der kan forbedre din økonomiske formåen. En anden vigtig størrelse er afventning af lån. Lån kan forbindes med med fremskydning af tid. Hvis man kan vente fx 15 måneder med at låne og i stedet spare tilsvarende op i tidsrummet, så har du nedbragt gælden, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en faglig forening, så har du mulighed for en stribe fordele. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er for resten hurtige penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle lønmodtagere har tvunget fagforeningsvalg i jobkontrakt. Men du kan selvfølgelig prioritere blot at nøjes med en a kasse. Fagforbund kan hjælpe dig med både forsikringer og sundhed – så tænk over om det er det rigtige at spare de penge, hvis du haroplever fx smerter.

Husholdningen er det område i din private finanser, der udgør den aller største del. Nogle mennesker kan fungere for et lille budget, hver md, så er der andremennesker, der spenderer gigantiske beløb på fx fornem mad. En ting er når man køber mad ude på enten spisehus eller fastfood delivery – men den virkelig store synder er den mad du køber og opvarmer hjemme. På dette område er der det klassiske madindkøb i supermarkederne, som man bærer hjem. Uheldigvis er mange underlagt for impulsindkøb, som resulterer i at kassebonen bliver for lang. Et trick er, at du shopper dine mad online, på de brugervenlige netbaserede supermarkeder. Her kan man enten shoppe de normale indkøb, men samtidig også de spændende innovative sortiment af måltider i kasser.

Du skal altså beregne dine penge, så du skærer ned inden for alle steder af din husstandsøkonomi. Således kan du ende op med at råde over et langt større rådighedsbeløb til de lækre aspekter i hverdagen. Tusind tak fordi du så denne side.