Indboforsikring

Der er en række forskellige udgifter, der eksisterer i danskernes private finanser. I dit udgiftsbudget er der for eksempel forsikringer. Men der er en række poster, hvor du kan spare nogle slanter. Her er de bedste gode råd, som du kan få til kroner nul.

Den mest overkommelige metode for danskerne at blive rigmand på, er igennem en alderspension. Det sagde en lærd dame . For os er det nominielt den mest realistiske måde at blive stenrig på. Så du bør spekulere på, at sætte dig mere ind i kapitalpension, med de gode alternativer, der ligger i din kapitalpension.

Forsikringer er det man får i håbet om, aldrig nogensinde at få dem benyttet. Du skal strikt gennemtænke dine kritisk behov og ikke blindt gøre som andre. Der kan være forsikringsdækninger, du nok ikke behøver og som du godt kan være foruden. Det er en vurderet risiko, du må leve med. Efter du har udelukket, så gælder det om at drosle dine forsikringer ned til et nødvendighedsniveau. Skal din motorcykelforsikring udelukkende dække f.eks. 180.000 kroner og kan du leve med en egenbetaling på 13.000 dkk, hvis dit rækkehus nedbrænder til jorden?

Sparekasser er også en udgift, hvor der er nemme penge at bespare. Afvigelsen mellem de mest kostbare og de billige banker er mega stor. Vi hører om, op imod 3.500 kroner månedligt for en normaliseret kerne familie plus huslån. Lån til villa er det største isolerede køb, som mange har i sit liv. Kassekredit er det du skal være fokuseret på, hvis du vil optimere din private finanser. En ting er renteudgifter, men også handelskursen er meget vigtig. Lånkonvertering er det, der kan forbedre din private finanser. En vigtigere størrelse er udskydelse af lån. Lån kan sammenlignes med forskydning af tid. Hvis man kan undgå lån fx. 16 måneder med at låne penge og i stedet spare ligesvarende op i hele perioden, så har du nedbragt din gæld, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos den rigtige fagforening, så får du ret til en del fordelstilbud. Du kan også tænke over at udmelde dig. Der er gode at spare på en billigere fagforening. Nogle personer har tvunget fagforeningsvalg via lønaftalen. Men du kan prioritere kun at nøjes med en akasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både forsikring og sundhedsordning – så tænk over om det er pengene værd at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som for eksempel stress.

Maden er det sted i din privatøkonomi, som konstituerer den aller største part. Nogle kan leve for et beskedent beløb, hver md, så er der andre, der køber for meget store pengebeløb på for eksempel speciel take-away. Et er når man køber mad ude i byen på enten grillbar eller take out – men den rigtig store problematik er det mad du køber og gør klar i hjemmet. Her er der det normale madindkøb i supermarkedet, som man slæber hjem. Desværre er danskere skydeskive for impuls indkøb, der medfører at kvitteringen eksploderer. Et godt råd er, at du shopper dine dagligvarer via nettet, via de nye netsupermarkeder. Her kan man enten købe normale indkøb, men yderligere også de gode nye sortiment af kasser med mad.

Du skal udregne dine konti, så du reducerer på alle dele af din økonomi. Derved kan du ende med at råde over et langt større rådighedsbeløb til de forsødende ting i din tilværelse. Tusind tak fordi du læste min blog.