Ulykkesforsikring

Der er utallige forskellige udgifter, som eksisterer i danskernes privat økonomi. I dit privatbudget er der feks. el. Og der er en række områder, hvor man kan spare nogle gysser. Her er udvalgte gode tricks, som du kan benytte uden beregning.

Den nemmeste måde for danskerne at blive milliardær på, er kva en pensionsopsparing. Det fremførte en lærd dame en gang. For danskere er det statistisk set den mest plausible metode at blive velstående på. Så man bør gennemtænke, at sætte dig mere ind i private pension, med de gode muligheder, der er i din kapitalpension.

Forsikringer er det du får i håbet om, aldrig at få brug for dækninger. Du bør nøje spekulere på dine nødvendige behov og ikke bare gøre som alle andre. Der er muligvis forsikringer, du slet ikke behøver og som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må medtage. Efter du har fravalgt, så handler det om at drosle dine forsikringsdækninger ned til et mindsteniveau. Skal din ulykkeforsikring kun forsikre fx 110.000 kr. eller kan du nøjes med en selvrisiko på 75.000 kr, hvis dit hus brænder ned ?

Din bank er også en udgift, hvor der er gode penge at bespare. Uligheden mellem de mest eksklusive og de mest billige pengeinstitutter er spektakulær. Vi taler om, op imod 3.900 dkk per måned for en typisk kernehusstand og reallån. Lån til køb af villa er det største køb, som man møder. Forbrugslån er i det hele taget noget man bør være opmærksom på, når du skal optimere din økonomi. En ting er renterne, men også handlekursen er betydelig. Konvertering af lån er det, som kan accelerere din private økonomi. En vigtigere størrelse er udskydelse af lån. Lån kan sammenlignes med accelleration af tid. Hvis du kan undlade fx 13 måneder med at låne og i stedet for spare tilsvarende op i denne periode, så får du dels nedbragt lånebeløbet, men også renteudgifterne.

Er du medlem hos en fagforening, så har du mulighed for en del fordelstilbud. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er for resten hurtige at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har automatisk fagforeningsvalg i fagaftale. Men du kan jo prioritere blot at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan supportere dig med både almindelige forsikringer og sundhedsforsikringer – så tænk over om det er pengene værd at udmelde dig, hvis du haroplever fx kritisk sygdom.

Maden er den del i din privatøkonomi, der udgør den største part. Nogle mennesker kan overleve for et ultra lille beløb, hver md., så er der andre personer, der bruger store pengebeløb på f.eks. lækker mad. Et er når man køber mad ude i byen på enten restaurant eller grillbiks – men den rigtig store problematik er den mad du køber og steger derhjemme. Her er der det normale indkøb i supermarkedet, som man bærer hjem. Beklageligvis er vi gidsel for spontane køb, som resulterer i at bonen stiger drastisk. Et trick er, at du shopper dine mad på internettet, på de nye online supermarkeder. Der kan du både handle daglige madindkøb, men også de spændende nye sortiment af kasser med mad.

Du bør altså gennemse dine konti, så du nedskærer inden for alle områder af din økonomi. Derved kan du slutte med at råde over et meget større slutbeløb til de dejlige elementer af tilværelsen. Tusind tak fordi du så denne side.