Bilforsikring

Der er utallige forskellige udgifter, som er i det danske folks private økonomi. I dit driftsbudget er der fx billån. Og der er en række steder, hvor man kan spare nogle gryn. Her er de bedste gode tricks, som du kan få til kroner nul.

Den letteste måde for os til at blive holden på, er ved hjælp af en pension. Det postulerede en intelligent person for noget tid siden. For langt de fleste er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive ved muffen på. Så vi bør gennemtænke, at sætte dig mere ind i kapitalpension, med de værdifulde alternativer, der er i din kapitalpension.

Forsikringer er det du køber i håbet om, aldrig at få dem benyttet. Du bør strikt spekulere på dine nødvendige behov og ikke gøre som alle andre. Der er højst sandsynligt forsikringsdækninger, du nok ikke har brug for og som du kan undvære. Det er en vurderet risiko, du må leve med. Bagefter du har fravalgt, så gælder det om at flytte dine forsikringsdækninger ned til et basalt niveau. Skal din bilforsikring udelukkende forsikre feks. 150.000 kroner eller kan du acceptere en egen betaling på 75.000 kroner, hvis din villa nedbrænder til aske?

Banker er også et område, hvor der vil være mange penge at spare. Differencen mellem de mest dyrebare og de mest billige pengeinstitutter er mega stor. Vi snakker om, op imod 3.800 kr månedligt for en normaliseret dansk familie plus reallån. Lån til køb af bolig er det største køb, som man har. Kassekredit er aller højeste grad det man skal være fokuseret på, hvis du vil forbedre din økonomi. Et er morrenter, men også handelskursen er essentiel. Låneomlægning er noget, der kan forskønne din privatøkonomi. En vigtigere faktor er udskydelse af lån. Lån kan forbindes med med forcering af tid. Hvis man kan vente med lån fx 12 mdr. med at låne og i stedet spare ligesvarende op i denne periode, så har du både nedbragt lånebeløbet, men også rente udgifterne.

Har du medlemskab hos den rette fagforening, så har du mulighed for at få en del fordelstilbud. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er mange at spare på en lavpris fagforening. Nogle personer har automatisk valg af fagforening i lønaftalen. Men du kan jo selvfølgelig vælge blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan assistere dig med både alm. forsikringer og sundhedsordning – så tænk over om det er pengene værd at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som fx smerter.

Din mad er det område i din økonomi, der repræsenterer den absolut største del. Nogle kan leve for et ultra lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, som bruger enorme summer på fx speciel take-out. Et er når du køber din mad ude på enten spisested eller Just eat – men den absolut store byrde er det mad du køber og bager der hjemme. Her er der det normale indkøb i supermarkeder, som man slæber hjem. Uheldigvis er mange skydeskive for fristelser, som resulterer i at bonen vokser. Et godt råd er, at du handler dine mad online, via de effektive netbaserede supermarkeder. Der kan du både købe de normale indkøb, men samtidig også de mange fristende sortiment af måltider i kasser.

Du bør beregne dine udgifter, så du drosler ned indenfor alle steder af din husstandsøkonomi. Således kan du slutte med at råde over et langt højere pengebeløb til de rare elementer i dit liv. Tusind tak fordi du læste artiklen.